Хэвийн боовонд тавигдах шаардлага

Хэвийн боовонд тавигдах шаардлага

Сар шинийн баярын онцлох идээ ундааны нэг хэвийн боовны тавигдах шаардлагыг хүргэж байна. 

Хайрцагласан хэвийн боовыг 75 хувиас ихгүй агаарын харьцангуй чийглэгтэй, нэмэх 20 градусаас доошгүй температуртай агуулахад шалнаас 0,2 метрийн өндөр тавиур дээр хананаас 0,5 метр, халаагуурын төхөөрөмжөөс 0,7 метрийн зайнд өрж, хураан хадгална. Хэвийн боовыг дээрх нөхцөлд 15 хоног хадгална гэж Нийслэлийн Мэргэжлийн Хяналтын Газраас анхааруулж байна. 

 

 

Та сэтгэгдэл бичихдээ Монгол Улсын хууль болон ёс суртахууны хэм хэмжээг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд “Монгол Ньюс” медиа групп хариуцлага хүлээхгүй.

Сэтгэгдэл бичих (0)

Илгээх

Энэ тухай